Image

Voor wie?

Onze nascholingen zijn geschikt voor docenten, (praktijk)opleiders en onderwijsontwikkelaars in het zorgonderwijs, op zowel MBO als HBO niveau.

Accreditatie

Wil je graag accreditatiepunten in een register of beroepsvereniging? Neem contact op met yefke.patiwael@bsl.nl. Bij 5 of meer deelnemers binnen één register of beroepsvereniging nemen wij de aanvraag in overweging. 

Tarieven

Schrijf je in voor de masterclass


Vroegboektarief
va. 365,- per persoon


Schrijf nu in

Regulier tarief
485,- per persoon


Schrijf nu inCedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

*Btw-vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw-vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.

Image
Image

Contact

Yefke Patiwael (inhoudelijke vragen)
yefke.patiwael@bsl.nl

Klantenservice (overige vragen)
aanmelder@bsl.nl

Aanmelden & annuleren

Uw inschrijving is schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot 4 weken voor aanvang van de reeks, dan bedragen de administratiekosten 250,- per persoon (inclusief btw). Meldt u zich binnen 4 weken voor aanvang van de reeks af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. U kunt bij verhindering wel een vervanger gebruik laten maken van uw inschrijving. 

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens en het privacy statement, klik hier.