Image

Praktische informatie

Voor wie?

Deze masterclass is geschikt voor docenten, (praktijk)opleiders en onderwijsontwikkelaars in het zorgonderwijs. Wil jij je inzetten om het onderwijs zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de student van nu en het werkveld van morgen? Schrijf je dan in >

Accreditatie

Wil je graag accreditatiepunten in een register of beroepsvereniging? Neem contact op met yefke.patiwael@bsl.nl. Bij vijf of meer deelnemers binnen één register of beroepsvereniging nemen wij de aanvraag in overweging. 

Tarieven

Vroegboek tarief*
Geldig t/m 31 augustus

999,- per persoon


Schrijf nu in

Basis tarief*
Geldig vanaf 31 augustus

1199,- per persoon


Schrijf nu in

Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

*Btw-vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw-vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.

Image
Image

Contact

Yefke Patiwael (inhoudelijke vragen)
yefke.patiwael@bsl.nl

Klantenservice (overige vragen)
aanmelder@bsl.nl

Aanmelden & annuleren

Schrijf je eenvoudig in via het online inschrijfformulier. 

Uw inschrijving is schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot 4 weken voor aanvang van de reeks, dan bedragen de administratiekosten 250,- per persoon (inclusief btw). Meldt u zich binnen 4 weken voor aanvang van de reeks af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. U kunt bij verhindering wel een vervanger gebruik laten maken van uw inschrijving. 

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens en het privacy statement, klik hier.