Image

Praktische informatie

  • 23 september 2020
  • 09:30 – 17:00 uur
  • NBC Nieuwegein
  • vanaf 465,-

Voor wie?

Dit congres is geschikt voor docenten, (praktijk)opleiders en onderwijsontwikkelaars in het zorgonderwijs, op zowel MBO als HBO niveau. Schrijf je in >

Accreditatie

Wil je graag accreditatiepunten in een register of beroepsvereniging? Neem contact op met yefke.patiwael@bsl.nl. Bij vijf of meer deelnemers binnen één register of beroepsvereniging nemen wij de aanvraag in overweging. 

Tarieven

Early bird tickets
voor de eerste 50 deelnemers

365,- per persoon


Schrijf nu in

Regulier tarief
voor de primaire doelgroep

465,- per persoon


Schrijf nu in

Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

*Btw-vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw-vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.

Image
Image

Contact

Yefke Patiwael (inhoudelijke vragen)
yefke.patiwael@bsl.nl

Klantenservice (overige vragen)
aanmelder@bsl.nl

Aanmelden & annuleren

Schrijf je eenvoudig in via het online inschrijfformulier. 

Uw inschrijving is schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot 4 weken voor aanvang van de reeks, dan bedragen de administratiekosten 250,- per persoon (inclusief btw). Meldt u zich binnen 4 weken voor aanvang van de reeks af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. U kunt bij verhindering wel een vervanger gebruik laten maken van uw inschrijving. 

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens en het privacy statement, klik hier.